Bestsellery
CERTECH Kule zimowe 90g - 100 szt.
91,65 zł
szt.
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Paczkomaty InPost
Producenci

DR SEIDEL PŁYN do przemywania uszu 75ml

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 21,19 zł 21.19
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Płyn do przemywania uszu
dla psów i kotów

Płyn skutecznie usuwa zabrudzenia i wydzieliny, dzięki czemu zapobiega rozwojowi bakterii w małżowinie usznej i kanale słuchowym. Zmiękcza naskórek i pobudza jego odbudowę. Zawarty w preparacie mentol zmniejsza swędzenie i zapobiega drapaniu uszu przez zwierzę.
Preparat jest już dostępny w nowym wygodnym opakowaniu i nowej atrakcyjnej szacie graficznej! Dzięki specjalnie opracowanemu miękkiemu aplikatorowi (ukrytemu pod nakrętką), używanie płynu będzie jeszcze wygodniejsze dla opiekuna i bardziej komfortowe dla zwierzęcia.

Zalecenia

Utrzymanie higieny uszu psów i kotów. Regularne stosowanie preparatu zmniejsza możliwość rozwoju groźnych dla psa lub kota stanów zapalnych uszu.

Składniki aktywne

• kwasy mlekowy i salicylowy
  • mocznik
  • alantoina
  • mentol

Sposób użycia

Niewielką ilość preparatu wprowadzić do ucha za pomocą aplikatora i delikatnie rozmasować. Nadmiar płynu osuszyć wacikiem. Przechowywać w temperaturze pokojowej w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Skład

Aqua, Coceth-7 (and) PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether (and) PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, PEG-8, Hydroxypropyl Cellulose, Urea, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Allantoin, Salicylic Acid, Menthol, Triclosan, Lactic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI16255, CI73015.

Opakowanie

Butelka 75 ml z wygodnym aplikatorem

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

InPost Paczkomaty 24/7 Pobranie

+2 zł

InPost Kurier Pobranie

+3 zł

Opinie o produkcie (0)

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl