Bestsellery
CERTECH Kule zimowe 90g - 100 szt.
91,65 zł
szt.
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Paczkomaty InPost
Producenci
O fundacji

FUNDACJA OCHRONY ZWIERZĄT EL GATO

Jako fundacja zaczynamy stawiać pierwsze kroki, swoją działalność rozpoczęliśmy w 2020 roku, w trudnych czasach zarówno dla nas ludzi, jak również dla zwierząt. Nasze działania skierowane są w stronę zwierząt potrzebujących, dbamy o kastracje w ramach walki z bezdomnością oraz regularnie dokarmiamy, leczymy i szukamy kochających domów. Obejmujemy opieką naszych podopiecznych w domach tymczasowych, a także szukamy im domów stałych, odpowiedzialnych i pełnych miłości. Opiekujemy się kilkoma stadami kotów żyjących na ulicy. Systematycznie je dokarmiamy, zapewniamy ciepłe i bezpieczne budki oraz dbamy o kastrację i opiekę weterynaryjną nowych podopiecznych.

Każdy, choćby najmniejszy gest i wsparcie jest na wagę złota. Kupując w naszym sklepie, wspierasz nasze działania, pomagasz i dbasz razem z nami o zwierzęta, które bez nas sobie nie poradzą.

Można nas wesprzeć zarówno robiąc zakupy w naszym sklepie, zakupując cegiełkę przeznaczoną na cele fundacji, zakupując karmę dla naszych podopiecznych, jak również finansowo, wpłacając darowiznę, która będzie przeznaczona w całości na pomoc potrzebującym zwierzętom:

Bank PEKAO SA

Tytuł wpłaty: darowizna na cele statutowe

Istnieje również możliwość płatności systemem PayPal na adres mailowy : biuro@fundacjaelgato.pl

BARDZO DZIĘKUJEMY ZA KAŻDY GEST WSPARCIA I POMOCY SKIEROWANY W NASZĄ STRONĘ

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl