Bestsellery
CERTECH Kule zimowe 90g - 100 szt.
91,65 zł
szt.
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Paczkomaty InPost
Producenci
Formy płatności

Dostępne metody płatności w internetowym sklepie zoologicznym:

Przelew na konto bankowe

Forma płatności dla Klientów preferujących samodzielne logowanie do banku internetowego, wizytę w placówce banku lub na poczcie. Po zarezerwowaniu zamówionego towaru, klient otrzymuje mailem numer rachunku bankowego, na który należy przelać właściwą kwotę. Z chwilą zaksięgowania wpłaty na rachunku bankowym zamówienie jest przekazywane do magazynu w celu przygotowania wysyłki.

Prosimy przelać należną kwotę w ciągu 7 dni od złożenia zamówienia.

Za pobraniem

Zapłata gotówką kurierowi przy odbiorze zamówienia.

Przelewem online

Wygodna i bezpieczna metoda płatności. Po złożeniu zamówienia i wybraniu banku, Klient automatycznie jest kierowany do bankowości online, gdzie w szybki sposób dokonuje płatności. Przy płatnościach online można również skorzystać z płatności za pośrednictwem systemu BLIK.

Forma płatności elektronicznej obsługiwana przez:

• Płatności Shoper

Płatności Shoper - baner

Raty

mBank mRaty to pożyczka ratalna, dzięki której możesz swobodnie kupować na raty w internecie. Cały proces wnioskowania o raty odbywa się w jednym oknie przeglądarki. Nie jesteś odsyłany do żadnych dodatkowych komunikatów mailowych czy placówki banku. Złożenie wniosku, otrzymanie decyzji z banku i zaakceptowanie umowy odbywa się w jednym procesie kredytowym. Ponadto wymagamy od Ciebie minimum formalności, ponieważ Twoja zdolność weryfikowana jest w oparciu o deklarację dochodu, którą składasz na wniosku o pożyczkę.

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl